MF52 Vecka 28: Om jag lånar ut min blick

Att höra, att lyssna, att se, att titta. Allt är möjligt och omöjligt ibland. 

 

Veckans text är skriven av Lisen Sundqvist och skrevs till skivan Van Sinne som kom ut 2011 första gången. 

 

Om jag lånar ut min blick (Lisen Sundqvist)

jag hör henne andasinnan hon svararsedan hör jag ingentingjag hör henne svarainnan hon svararutandningsluftentill sitt innehåll:kolmonoxidbildningsbarexpanderandeett landskapsom att stryka med fingretlängs medbokhyllans yttersta kantkan vi gå tillbakatillsammans?om jag lånar ut min blickom jag ställer mig lite längre till vänsterom vi blir en rörelse?ett fladderja, en rörelsenågonstans igenom osspasserar ljuset igenpå väg mot korsningen en bit bortvänder och viker avkanske vi möts på nyttljuset vandrar över våra ansikteni en jämn pulssom när dörrar öppnas och stängsoch stängsundersidan av bladen är mörkaregrönare och fjunen inunder nuddarvid någon annans ansikte nujag följer en knappt synlig linje tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *